Tebernüş Kireççi'ye SORU SOR

2016 Temaşehir Konya satış fiyatları!

Konya Meram'da konumlandırılan Temaşehir Konya Projesi bugün gerçekleşen lansman ile satışa çıktı. İşte 2016 Temaşehir Konya satış fiyatları..


Konya Meram'da konumlandırılan Temaşehir Konya Projesi bugün gerçekleşen lansman ile satışa çıktı. İki etabında toplam 740 adet daireyi bünyesinde barındıran Temaşehir Konya Projesi, Emlak Konut Gelir paylaşım modeli ile Torkam İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 olmak üzere 5 tip konut seçeneği sunuluyor. Projede yer alan daireler 120 metrekare ile 386 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.


Ödüllü iç mimarların görev aldığı projenin 5+1 ve 6+1 tip konutların içinde Türk Hamamı da yer alıyor. 


Proje; yaklaşık 20 bin metrekare yüzölçümlü meydanı ile 42. Cadde adı verilen cadde mağazaları, restoranları, modern tasarımlı cami, park alanı, gençlik ve kültür merkeziyle birlikte modern şehircilik unsurlarını bir arada sunacak.


2016 Temaşehir Konya satış fiyatları


Yüksek yatırım potansiyeline sahip Temaşehir Konya projesinin ikinci etabında daireler lansman dönemine özel 324 bin TL’den satılıyor. Projenin birinci etabında yüzde 70’e yakın bölümü çok kısa sürede satılırken 372 dairenin yer aldığı ikinci etap satışları 29 Ekim’de başlayacak. 


Temaşehir Konya projesinde yatırımcılara kredili alımlarda ödeme kolaylığı sağlıyor. Projeden yatırım yapacak alıcılar yüzde 5 peşinle anlaşmalı bankalar aracılı ile 48 ay için 0.50, 120 ay için 0.70 faiz oranlarıyla kredi kullanabiliyor. 


TORKAM İnşaat ayrıca bünyesinde yatırımcılara alternatifli ödeme planları da sunuyor. İnşa çalışmaları bütün hızıyla devam eden projede teslimler 36 ay sonra yapılacak.


Web: http://temasehir.com.tr/


Işıl Seren KESKİN/Emlakansiklopedisi.com