Tebernüş Kireççi'ye SORU SOR

TOKİ Kayaşehir sonuçları 25.04.2018!

TOKİ Kayaşehir sonuçları belli oldu. TOKİ Kayaşehir sonuçlarından isminizi sorgulamak için tıklayın...


TOKİ Kayaşehir sonuçları açıklandı. TOKİ Kayaşehir sonuçları daire tiplerine göre ayrı ayrı açıklandı. TOKİ Kayaşehir kura sonuçlarından isminizi aşağıdaki listeden sorgulatabilirsiniz. 


TOKİ İstanbul Kayaşehir'de yapılması planlanan 605 konutun kazananları için asil hak sahiplerinin yanı sıra yedek isimler de belirlendi. Sözleşmeyi zamanında imzalamayan veya sözleşme gereklerini yerine getirmeyen ve almaktan vazgeçen asil hak sahipleri yerine sırasıyla yedek isimler hak sahibi olacak.


TOKİ Kayaşehir kura sonuçları isim listesi 


1+1 kura sonuçları isim listesi için tıklayın.


2+1 kura sonuçları isim listesi için tıklayın.


3+1 kura sonuçları isim listesi için tıklayın.


4+1 kura sonuçları isim listesi için tıklayın.


Kura sonucu konut satın alma hakkı kazanarak konutu belirlenen veya konut sayısından az başvuru olması nedeni ile başvuru sırasına göre konut seçimi yapan alıcılar; peşinat bedelinden, yüzde 25 veya yüzde 40) başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutarı 07 Mayıs – 25 Mayıs 2018 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş. İkitelli Şubesine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacak.


TOKİ Kayaşehir sonuçları 25.04.2018!


TOKİ Kayaşehir Konutlarının fiyatları 160 bin 185 TL ile 620 bin 49 TL arasında değişiyor. Satışa konu konutların satış işlemleri aşağıda belirtilen peşinat ve vade seçenekleri ile gerçekleştirilecek.  


a) Yüzde 25 peşinat bedeli - 120 ay vade, 

b) Yüzde 40 peşinat bedeli - 144 ay vade.


TOKİ Kayaşehir'de taksit ödemeleri, sözleşme imzalama tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak. Evler sözleşme imzalandıktan sonra 18 ayda teslim edilecek.







Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016