Tek evi olan emeklilere emlak vergisi muafiyeti!
Brüt 200 metrekareyi aşmayan konutu bulunan emekliler emlak vergisinden muaf tutuluyor. Peki emlak vergisinden muaf olmanın diğer şartları neler? İşte detaylar...
Brüt 200 metrekareyi aşmayan konutu bulunan emekliler emlak vergisinden muaf tutuluyor. Peki emlak vergisinden muaf olmanın diğer şartları neler? İşte detaylar...
13 milyonu aşkın emekli için yasalarımızda bazı ayrıcalıklar bulunuyor. Emekli Sandığı, Bağ-Kur ve SSK emeklileri, aldıkları maaşlarından başka gelirleri yoksa, brüt 200 metrekareyi geçmeyen tek konutları için vergi ödemiyor.
Milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiren emlak vergisi ödemleri başladı. Emlak vergisinden muaf olacak kimseler arasında emekliler de yer alıyor. Peki emeklilerin muaf olma şartları nelerdir?
Emlak vergisi muafiyet koşullarını taşıyan kimseler bir dilekçe ile belediyeye müracaatta bulunabiliyor. İşte emlak vergisi muafiyet dilekçesi 2019 örneği...
Emlak vergisinde mesken sahipleri için muafiyet uygulaması bulunuyor. İşte emlak vergisi muafiyeti 2017 şartları..
Emlak vergisinde vergi mükellefi olup olmadığınızı nasıl anlayacaksınız? Emlak vergisinden muaf mınız? Kanun size muafiyet sağlıyor mu? Geçici mi daimi mi.. İşte muafiyet koşulları!
Geliri olmayan tek mesken sahiplerinin emlak vergisi 0 ile hesaplanıyor. Peki, kimler vergiden muaf? Gaziler emlak vergisinden muaf mı?
Emlak vergisi kanunu gereğince meskenler için muafiyet uygulaması bulunuyor. Peki, eşsizler emlak vergisi öder mi? Yoksa vergi ödemelerinden muaf tutulur mu?
1319 sayılı kanun gereğince vergi mükellefiyeti taşınmazın satın alındığı seneyi takip eden yılda başlıyor. Peki, emlak vergisi ilk yıl muafiyeti nedir?
Taşınmaz mal sahipleri tarafından ödenen emlak vergisinden kimi mükellefler muaf tutuluyor. Peki, emlak vergisinden kimler muaf tutulur?
Emlak vergisinde tek mesken muafiyet uygulaması bulunuyor. Peki, birden fazla evi olan özürlüler emlak vergisi öder mi?
1319 sayılı kanun gereğince ödenen emlak vergisinde konutlar için bazı muafiyetler bulunuyor. İşte konut emlak vergisi muafiyeti..
Emlak vergisi muafiyet koşullarını taşıyan kimselerin bir dilekçe ile müracaat etmeleri gerekli. İşte emlak vergisi emekli muafiyeti dilekçe örneği!
Emeklinin vergiden muaf olabilmesi için çalışmaması ve başka bir yerden gelirinin olmaması şart. Peki, siz de "Yeni emekli olacağım emlak vergisinden muaf olur muyum?" diyorsanız işte yanıtı..
Emlak vergisini, taşınmaz malı olan kimseler ödüyor. Kimi mal sahipleri vergiden muaf olabiliyor. Peki, hangi durumlarda emlak vergisi ödenmez? Kimler emlak vergisi ödemez?
Emlak vergisi, Türkiye sınırı içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için ödeniyor. Peki, emlak vergisini kimler ödemez? Emlak vergisi hangi binalar için ödenmez?
Emlak vergisinde bazı konut sahipleri ödemelerden muaf olabiliyor. Peki, emlak vergisi muafiyeti ne zaman başlar?
57 seri nolu Emlak Vergisi Kanunu Genel Tebliği kapsamında, emlak vergisinden muaf olma koşullarına ve işlemlerine ilişkin bilgilere yer veriliyor..
Emlak vergisinde bazı mal sahipleri muaf olabiliyor. Peki, emlak vergisi muafiyet şartları nelerdir? 2016'da emlak vergisinden kimler muaf?
Emlak vergisinde 1319 sayılı kanun gereğince muafiyetler de uygulanıyor. Peki, emlak vergisi geçici muafiyet nedir?
Emlak vergisi, arsa, arazi, mesken ve işyerleri için ödeniyor. Vergide muafiyet de bulunuyor. İşte emlak vergisi muafiyeti 2016!
Emlak vergisi kanunu gereğince tek mesken sahipleri için muafiyet uygulaması bulunuyor. Peki, emlak vergisi muafiyet koşulları nelerdir? İşte emlak vergisi tek mesken indirimi 2015..